úterý 24. dubna 2012

Blue & orange jewelry - Modré a oranžové šperky


Aztécké slunce
Velmi variabilní šperk, který lze zavěsit na jakýkoliv paprsek, vyrobeno z pájeného cínu, patinováno, ryto, zdobeno cínovými kuličkami. XXL velikost 7,5x7 cm. Střed šperku tvoří Jaspis picasso, který oplývá mnoha barvami  oranžová, šedá, černá, béžová, červená.

Aztec sun
XXL jewelry made from soldered tin, patinated, engraved, jasper picasso - grey, black, orange, red, beige. Very variable - it could hang on every beam.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Amazonitová dušička
Tento autorský šperk futuristického vzhledu ve tvaru dušičky, kterou jsme osvobodili z vodníkova zajetí a teď ji sušíme na šňůře, je ozdoben drobounkými cínovými kuličkami, které ozvláštňují povrch šperku. Je 5x4,5 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na modrých (mentolových) kůžičkách, které na každé straně měří cca 40cm. Nádherně zabarvený blankytný Amazonit tvoří střed šperku. Má sytou modrou barvu, jejíž odstín se od středu ke stranám zesvětluje. Šperk je hojně zdoben, patinován, leštěn, ryt a ošetřen antioxidantem.

Amazonite soul
Nice sky blue amazonite jewel, tin balls, mentol leather lace, soldered and patinated tin

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Šeherezádin pouštní skvost
Tento autorský šperk je cca 6,5x3,5 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na béžové kůžičce o délce cca 80cm. Nádherně zabarvený jaspis picasso ve tvaru šipky tvoří střed šperku. Kámen je velice zajímavý - béžovým kamenem prochází jemné linie. Šperk je ozdoben kuličkami z cínu a je koncipován v orientálním stylu. Dále je šperk patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. 


Sand dreamboat of ScheherazadeBeige jaspis picasso with soft lines in a beautiful oriental jewel. Tin balls, patinated, polished.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------




Nebeské paprsky
Tento autorský šperk je cca 8x4 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na modré kůžičce o délce cca 80cm. Nádherně zabarvený kabošon achátu ve tvaru navety tvoří střed šperku. Achát má modrou barvu a nádhernou kresbu, je barvený. Šperk je ozdoben malbou do cínu a kuličkami z cínu. Dále je šperk patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. 


Sky beams
Beautfiul blue agate cabochon in a shape of naveta, tin painting, polished, patinated, tin balls, blue leather lace.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Blesk
Tento autorský šperk je cca 6,5x4,5 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na modré kůžičce o délce cca 80cm. Nádherně zabarvený achát ve tvaru šipky tvoří střed šperku. Kámen je opravdu nádherný - jeho barva je černá, neprůhledná, kterou protíná jako blesk modrá barvená průsvitná čára drůzy. Šperk je ozdoben rytou kresbou a kuličkami z cínu. Dále je šperk patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem.

The flashNice black agate cabochon with blue druzy inside reminds me of a flash on a dark sky.Tin balls, engraving, blue leather lace.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Červánková linie
Tento elegantní cínovaný autorský šperk je 7x4,5 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na oranžové kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku a měří 2mm na šířku a 80 cm na délku. Nádherně zabarvený kapkovitý kabošon Jaspisu Picasso ve tvaru srdce tvoří střed šperku. Je krásně sytě červený se světlejšími oranžovými čárkami a nazelenalými skvrnkami. Jeho kresba je opravdu jedinečná. Šperk je zdoben cínovými kuličkami, je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem.

Aurora line
Beautiful big cabochon of picasso jasper in a teardrop shape. Red color with yellowand green stripes. Jewel ispatinated and polished, decorated with tin balls.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rybky v amazonitovém moři
Tento autorský šperk s motivem vody a rybiček je 5x4,5 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na modré kůžičce o délce cca 80cm. Nádherně zabarvený blankytný Amazonit tvoří střed šperku. Má sytou modrou barvu, kterásevýborně hodí k rybkám. Šperk je hojně zdoben, patinován, leštěn, ryt a ošetřen antioxidantem.

Fishes in an amazonite sea
Author jewelwith sky-blue amazonite tumblestone inside. Decorated with waves and fishes.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!


RESPECT THE AUTHOR RIGHTS!

Žádné komentáře: