úterý 1. května 2012

Jewellery inspired by nature 3 - Šperky inspirované přírodou 3



Barvy podzimního javoru
Výjimečně nádherně zabarvený jahodový křišťál tvoří střed tohoto jedinečného šperku. Křišťál je průsvitný, vevnitř najdeme spousty červených a hnědých inkluzí a bíložlutých bublinek. Kolem kamene se vinou dva javorové listy, které jsou zdobeny náročnou rytou kresbou, která napodobuje jejich žilkování. Kámen znázorňuje barvu listů uprostřed podzimu, javorové listy se zbarví do krásné rudé barvy. Šperk je zavěšen na bavlněných a organzových šňůrkách v červené barvě.


Colors of the autumn maple tree
Rarely beautiful cherry quartz (color: strawberry) tumblestone with red and brown inclusions and yellow-white bubbles inside. Translucent. The stone lies between two maple tree leaves, these are decorated with difficult engraving, which is similar to their leaves nerves. Red cotton and organza laces.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Javor s bronzitem
Tento autorský šperk znázorňuje krásný javor - symbol života, který je usazen na tromlovaném bronzitu z krámku od Saffron. Celý šperk je 6,5x4 cm velký. Je tvořen technikou Tiffany a je zavěšen na hnědé kůžičce o délce cca 80cm. Střed šperku tvoří krásný bronzit s nádherným efektem, který vynikne hlavně na světle -má opravdu krásné hnědé odlesky. Šperk je ozdoben rytou kresbou, která zvýrazňuje kůru stromu, listy a jeho kořeny, které obepínajíkámen. Šperk je samozřejmě ošetřen antioxidantem.

Maple tree with bronzite
beautiful bronzite tumblestone in a shape of teardrop with beautiful pearlescent effect. Engraved tree.

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Pro štěstí
Autorská brož vyrobená technikou Tiffany je cca 5x3 cm veliká, zespodu vybavená klasickým brožovým můstkem. Střed šperku tvoří nádherný zelený čtvercový kabošon fussingového sklíčka z dílny Jar23. Brož znázorňuje čtyřlístek, který nosí štěstí.


Good luck
Soldered brooch made from tin, Tiffany technique, green bubbly fussing glass from Jar23, tin balls.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------










































Jarní pupeny
Autorská brož vyrobená technikou Tiffany je cca 5x3 cm veliká, zespodu vybavená klasickým brožovým můstkem. Střed šperku tvoří 2 nádherné čtvercové kabošony fussingového sklíčka z dílny Jar23. Ty mají červenou barvu a po nasvícení světélkují ve tmě. Brož znázorňuje větévku, ze které pučí dva jarní pupeny.

Spring burgeons
Soldered brooch made from tin, Tiffany technique, 2 red-white fussing glass cabochons from Jar23 (shine in the dark), tin balls, engraving on the leaves.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!


RESPECT THE AUTHOR RIGHTS!



Žádné komentáře: