neděle 20. května 2012

Black´n´White jewellery collection - Kolekce černobílých šperků



Bakteriofág
Tento autorský šperk mi evokuje bakteriofág (na který se koukáme seshora), jehož střed tvoří nádherný čirý surový krystal křišťálu. Krystal je obklopen stříbřitými brvičkami a černým podkladem viru. Celý šperk je 6,5x5cm velký. Je tvořen technikou Tiffany a je zavěšen na černé kůžičce o délcecca 80cm. Šperk je ozdoben hlavně brvičkami, kuličkami z cínu a selektivní patinou. Šperk je samozřejmě ošetřen antioxidantem.


Bacteriophage
Author jewel with futuristic look is made from crystal of transparent quartz holded in a place with small tin sticks (cilias) and balls., patinated, polished.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------



Duna - XXL šperk
Tento autorský šperk má ve svém středu nádherný exemplář silicitu (rohovce). Rohovec má tvar čtyřúhelníků, je opravdu veliký a velice pravidelně pruhovaný - střídá se zde béžová barva a bílá barva. Celý šperk je 8,5x6cm velký. Je tvořen technikou Tiffany a je zavěšen na černé kůžičce o délcecca 80cm. Šperk je ozdoben hlavně kuličkami z cínu a rytou kresbou. Šperk je samozřejmě ošetřen antioxidantem.

Dune - XXL jewel
Exquisite and big silicite quadragon is the main dominante of this jewel, it´s beautifuly striped - it hasbeige and white stripes and its decorated with tin balls and engraving.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Souhvězdí
Tento autorský šperk je 7x6 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na černých šňůrkách s vlastním zapínáním a adjustou o délce cca 45 cm. Nádherný křišťál s černými krystalky turmalínu uvnitř tvoří střed šperku. Má jemně průsvitnou bílou barvu a krystalky turmalínu jsou černé - šperk tak tvoří nádherné kontrasty. Šperk je hojně zdoben, patinován, leštěn, ryt a ošetřen antioxidantem.

Constellation

White quartz with black tourmaline crystals inside, tin sticks with balls, free earrings, black cotton and organza laces


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Odlesky
Nádherný exemplář záhnědy s průzračnou barvou a jemnými prasklinkami uvnitř kamene tvoří střed tohoto autorského šperku. Prasklinky v záhnědě jsou velice zajímavé a daly jméno celému šperku, protože na světle vytváří nádherné odlesky. Šperk je zdoben malbou do cínu, kuličkami z cínu a rytým vzorem. Šperk je zavěšen na černých bavlněných šňůrkách a jedné organzové.

Reflections
Beautiful and big smoky quartz with a lot ofcracks inside, tin painting, tin balls, engraving, black cotton and organza laces.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




































Struktura turmalínu
Tento autorský šperk je 5,5x4,5 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na černé a bílé od délce cca 80 cm, které lze buď nosit obě najednou,nebo střídat podle nálady. Nádherný křišťál s černými krystalky turmalínu uvnitř tvoří střed šperku. Má jemně průsvitnou bílou barvu a krystalky turmalínu jsou černé - šperk tak tvoří nádherné kontrasty. Šperk je hojně zdoben, patinován, leštěn, ryt a ošetřen antioxidantem. Ke šperku přidám jako dárek náušničky ze zlomků turmalínu v křišťálu.


Structure of tourmaline
White quartz with black tourmaline crystals inside, tin sticks with balls, free earrings, black´n white leahter laces.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


PLEASE, RESPECT THE COPYRIGHT!


PROSÍM, RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!



Žádné komentáře: