středa 28. prosince 2011

New year´s green Tiffany jewellery - zelené cínované novoroční šperky

Rusalka

Tento šperk se jménem po Dvořákově lesní víle je cca 6x4,2 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na dvou kůžičkách (modrá a zelená), které měří cca 80cm (můžete nosit buď na obou, nebo je střídat podle nálady). Nádherně zabarvené fussingové sklo  (Jar23) s bublinkami tvoří střed šperku. Jeho barva je krásně modro zelené s uzounkiou tmavou čárkou uprostřed. Šperk je ozdoben kuličkami z cínu a ručně vyráběnými výhonky ve tvaru spirál symbolizujícími prostředí lesních víl. Dále je šperk patinován  a ošetřen antioxidantem.

Rusalka
Jewel from fussing glass(green blue), name from the Dvořák´s opera "Rusalka". Tin spirals, tin balls, patinated, polished. two leather laces.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dračí pohled
 Výrazný autorský šperk "Dračí pohled" měří 6,5x4,5cm a je vytvořen technikou Tifffany, tedy cínováním, použity jsou rozličné materiály - měď, mosaz, sklo, cín, organza, bavlna, polymerová hmota. Střed tohoto šperku tvoří vlastnoručně vyráběný kabošon, který navozuje dojem smaragdového dračího oka. Oko je dozdobeno malbou do cínu, cín je následně patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. Šperk je zavěšen na 3 bavlněných a 1 organzové šňůrce, které měří na délku 40cm a jsou opatřeny vlastním zapínáním a adjustou.

 Dragon look
 Hand made glass cabochon with green eye effect, polymer clay, tin, tin painting, patina, green laces and organza, lobster clasps.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Náušnice z fussingového skla
Fussing glass earrings

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

































Oboustranný unakit
Both sided unakite

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Malachitová koruna


Crown of malachites

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Hadí vejce
 Krásné zelený Serpentin tvoří střed tohoto šperku, který znázorňuje hada-matku, obtočeného kolem svého vejce. Serpentin je jemně zelený, měří 3x2cm a má pravidelný vejcovitý tvar. Celý šperk je zavěšen na tmavě zelené kůžičce a měří cca 9x3cm. Při zavěšenínevisí hádek svisle ale je jemně nakloněn na stranu (viz 2.obr.). Šperk je zdoben, patinován a ošeten antioxidantem.

 Snake egg
 Beautiful green serpentinite is an egg in a middle of a tin snake. Patinated and polished tin painting, light green leather lace.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Panenský amulet II
 Krásné zelenomodré autorské sklo z dílny Jar23 tvoří střed tohoto šperku inspirovaného medailonem panenství z filmu "Jak utopit doktora Mráčka". Sklíčko je originál a má v sobě jemné bublinky.  Celý šperk je zavěšen na tmavě modré ůžičce (tzv. barva petrolej) a měří cca 3x2 cm.  Šperk je zdoben, patinován a ošeten antioxidantem.

 Virgin amulet II
Green blue author fussing glass from czech artist Jar23 with tin decoration on a dark blue leather lace. Inspired by a jewel from a czech movie "Jak utopit doktora Mráčka".

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Zpívající fontána
 Tento luxusní autorský šperk je cca 7x4 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na ručně zaplétaných kůžičkách (světle růžová, světle zelená, tmavě zelená) o délce 70 cm, adjustou a vlastním zapínáním. Nádherně zabarvený kapkovitý Rubín ve fuchsitu tvoří střed šperku. Kámen je sytě zelený s rudými vrostlicemi, které tvoří jedinečnou kresbu. Šperk je ozdoben kuličkami z cínu, leštěn a ošetřen antioxidantem.

 The singing fountain
 Ruby in fuchsite, non patinated tin, shape like water fountain, hand made lace from leather laces  green, pink, dark green.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da Vinciho galaxie
Krásné zelenomodré autorské sklo z dílny Jar23. Sklíčko je originál a má v sobě jemné bublinky.  Celý šperk je zavěšen na zelenomordé kůžičce o délce 80cm.  Šperk měří 5,5x5 cm a je zdoben cínovanými kuličkami, dále je patinován a ošetřen antioxidantem.

 Da Vinci´s galaxy
 Blue - green fussing glass, tin balls, patinated, polished. Blue leather lace.



RESPECT THE COPYRIGHT!
RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

Žádné komentáře: