úterý 13. března 2012

The succes of steampunk dragons - Úspěch steampunkových draků


 Blackie
 Steampunkový dráček pojmenovaný Blackie je vybaven křídly, aby se mohl proletět až do Portugalska, kde je očekáván. Je tvořen černou polymerovou hmotou a prošel doslova ohňem, dotvořen kováříčky, kteří k němu připevnili kovové brnění z českých a ruských hodinkových strojků. Zvláště cenné je ozubené kolečko z československých hodinek PRIM, které si Blackie přidržuje ocáskem.

Blackie
Steampunk dragon called Blackie is equipped with metal wings to be able to fly to Portugal. He is made from dark black polymer clay and he went virtually through fire, is finished by small blacksmiths, who enhanced him with metal armour fromczech and russian watch machines. Really rare is the small sprocket from czechoslovakian PRIM watch.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Bronzy
Steampunkový dráček Bronzy je jedním z velké rodiny steampunkových dráčku a je bráškou Blackieho. Spolu si prošli stejnou cestu, ale každý po svém a v jiné barvě.

Bronzy
Steampunk dragon bronzy is one member of a great steampunk dragon family, brother of Blackie. They went together the same way through fire and blacksmiths, but they are different in colour and their equipment.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




RESPECT THE COPYRIGHT
REPSEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA


MÁ DÍLA NESLOUŽÍ JAKO VZOR K VAŠIM VÝROBKŮM

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

jsi neuvěřitelně šikovná, opravdu překrásné šperky!

germia řekl(a)...

Děkuji mockrát :)