sobota 17. března 2012

Futuristic jewellery 2 - futuristické šperky 2

Miluju bublinky
Krásné zelenomodré autorské sklo z dílny Jar23 tvoří střed tohoto šperku pojmenovaného podle právě tohoto sklíčka, které se nachází uprostřed bublinkové smrště. Sklíčka jsou originál a mají v sobě jemné bublinky. Celý šperk je zavěšen na 2 kůžičkách o délce 80cm, které barevně ladí se sklem. Jedna je modrá a jedna zelená adají se buď nosit obě dvě najednou, nebo střídat podle nálady. Šperk je proveden ve futuristickém stylu a je zdoben cínovanými kuličkami, kroužky, dále je patinován a ošetřen antioxidantem. Měří přibližně 5,5x3.5 cm. Náušnice jsouprovedeny ve stejném stylu a perfektně ladí se šperkem.

I love bubbles
Author fussing glass - blue,green, leather laces, earrings, pendant set made of tin circles, tin balls


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



































Galaktická brána
Krásný kabošon růžového achátu tvoří střed tohoto šperku, který je proveden ve futuristickém stylu. Kámen je barvený, zvláštností je, že je barevně výrazný i pod UV světlem. Celý šperk je zavěšen na růžové kůžičce o délce 80cm, která barevně ladí s achátem. Šperk je zdoben cínovanými kuličkami, kroužky, dále je patinován, opatřen rytou kresbou a ošetřen antioxidantem. Měří přibližně 4,5x4,5 cm.

Galactic gate
Beautiful pink agate cabochon, futuristic style, engraving, tin balls


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Rudá návštěvnice
Krásný oranžovočervený karneol tvoří střed tohoto šperku pojmenovaného podle právě tohoto kamene, který má v sobě bublinkovou, velmi futuristickou kresbu. Karneol je tromlovaný kámen, má opravdu jedinečné zabarvení a měří cca 4x3 cm. Celý šperk je zavěšen na černých šňůrkáchí o délce cca 45cm a vlastním zapínáním. Šperk je proveden ve futuristickém stylu a je zdoben cínovanými kuličkami, kroužky, dále je patinován a ošetřen antioxidantem. Měří přbližně 6x4,5 cm.


Red visitor
tin circles bubbly carnelian - orange, white, red, tin balls, patinated

---------------------------------------------------------------------------------------------------------






































Rubín v zeleni
Tento luxusní autorský šperk je cca 10,5x7 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na černých šňůrkách o délce 45 cm s adjustou a vlastním zapínáním. Nádherně zabarvené Rubíny ve fuchsitu tvoří střed šperku. Kameny jsou sytě zelené s rudými vrostlicemi, které tvoří jedinečnou kresbu. Horní kámen měří 4x3 cm, spodní 2x1,5 cm. Šperk je ozdoben náročnou rytou kresbou, malbou do cínua kuličkami z cínu, leštěn a ošetřen antioxidantem.

Ruby in the green
Ruby in fuchsite - two tumblestones, engraving, tin paint, tin balls, black laces

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



































Ve vyšší sféře
Modré bublinkové sklo, které září ve tmě, ozdobeno cínovými kuličkami

In the higher sphere
Blue bubble glass, shines in the dark, tin balls, blue leather lace





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Náušnice hvězdné flotily
Autorské náušnice inspirované ságou Star trek jsou vyrobeny technikou Tiffany a cca 2x1,7 cm veliké ( rozměry bez afroháčku). Byly vyrobeny jako doplněk k broži z tohoto příspěvku.

Starfleet earrings
Earrings made from tin, engraved. Made on the wish to the brooch in this post.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mořské bublinky
Krásné modré autorské sklo z dílny Jar23 tvoří střed tohoto šperku pojmenovaného podle právě tohoto sklíčka, které se nachází uprostřed tohoto netradičního šperku. Sklíčka jsou originál a mají v sobě jemné bublinky. Celý šperk je zavěšen na světle modré kůžičce o délce 80cm, která barevně ladí se sklem. Šperk je proveden ve futuristickém stylu a je zdoben cínovanými kuličkami, rytou kresbou, dále je patinován a ošetřen antioxidantem. Měří přibližně 5,x3 cm. Náušnice jsou provedeny ve stejném stylu a perfektně ladí se šperkem.

Sea bubbles
Jewellery set with author glass - blue with bubbles, engraving, tin balls, blue leather lace

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


PLEASE, RESPECT THE COPYRIGHT
RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

Žádné komentáře: