čtvrtek 23. února 2012

Late november Tiffany jewellery from Germia - Únorové tiffany šperky Germia




Srdce jako z kamene
Tento elegantní cínovaný autorský šperk je 6x4,5 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na řetízku s antracitovou galvanizací (gunmetal), který se výbroně hodí ke šperku. Nádherně zabarvený obrovitý Jaspis (kvetoucí) ve tvaru srdce tvoří střed šperku. Je krásně mnohobarevný - najdeme na něm zelenou hnědou, béřovou, oranžovou a černou. Jeho kresba je opravdu jedinečná. Šperk je zdoben kresbou do cínu, je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem.

Heart like a stone
Blossom jasper in a shape of heart, Tiffany technique, tin painting, gunmetal chain
----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Elegantní exotika
Tento elegantní cínovaný autorský šperk je 5,5x4,5 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na tmavězelené kůžičce, která se výbroně hodí ke šperku. Nádherně zabarvený obrovitý Serpentinit ve tvaru šipky tvoří střed šperku. Je krásně zelený - prolíná se v něm tmavě a světle "bažinově" zelená a na sluničku se tmavší zelená jemně třpytí. Jeho kresba je opravdu jedinečná. Šperk je zdoben rytou kresbou, je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. Na výrobu šperku nebyly použity žádné komponenty. Šperk lze nosit dvěma způsoby - viz. obrázky.

Elegant and exotic
Swamp green serpentinite cabochon in a shape of an arrow, elegant engraving, tin balls


------------------------------------------------------------------------------------------------------------








































Futuristic
Tento autorský šperk je cca 5,5x3,5 cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na řetízku s galvanizací antracit (gunmetal) o délce cca 45cm. Nádherně zabarvený fialový čaroit tvoří střed šperku. Čaroit má fialovorůžovou barvu s perleťovými proužky typickými pro luxusnější čaroity. Byl zakoupen u Saffron, která o čaroitech napsala ve svém blogu (Jak má vypadat luxusní čaroit). Šperk je ozdoben kuličkami z cínu a malbou do cínu.. Dále je šperk patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem.


Futuristic
Luxury charoite in the triangular Tiffany jewel

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maminčin
Ametystová (chevron) tyčinka, cínované kuličky, spirálovitý tvar, nepatinovaný cín, rozměry 9x4 cm.

Mommy jewel
Amethyste chevron pale - purple-white, tin balls, non patinated tin, spiral ornaments

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serafín
Tento autorský šperk pojmenovaný po nejvyšším z andělů je bez zavěšení cca 6,5x4 cm velký a přiblžně 7x4cm i se zavěšením. Je tvořen technikou Tiffany a zavěšený na řetízku s antracitovou galvanizací (gunmetal), který měří cca 45cm i se zapínáním. Střed šperku tvoří krásný kapkovitý astrofylit jemnými namodralými odlesky zvláště v pravé části kamene. Šperk je ozdoben náročnou rytou kresbou. Šperk dotváří cínové kuličky a tento je samozřejmě ošetřen antioxidantem.
Efekt kamene se liší dle úhlu pohledu a množství dopadajícího světla.

Serafin
Beautiful lightning astrofylite with blue inclusions inside. Authoír tiffany jewel, engraving painting, patinated tin, tin balls.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------





Narozen v roku draka
Nádherný čínský drak obmotaný kolem obrovské paua mušle a jeho úkolem je chránit a pomáhat svému nositeli.
Autorský šperk měří 6x4,5cm a je vytvořen technikou Tifffany, tedy cínováním. Střed tohoto šperku tvoří nádherná obrovská zajímavě zabarvená (pestrobarevná) paua mušle, kolem níž je obmotán dráček vytvořený čistě je pájením cínu, neobsahuje žádné komponenty. Ten je patinován, aby vynikly jeho šupinky, leštěn a ošetřen antioxidantem. Celé tělo je pečlivě propracováno do nejmenších detailů, aby co nejlépe vystihovalo pravou podobu čínských draků (fousky, hřbetní šupinky, ...). Šperk zavěsím na bílou kůžičku, stužky (viz hlavní obrázek), nebo řetízek. Své přání prosím připište do objednávky
Jako dárek, aby dráčkovi nebylo smutno, přidávám k němu cínované náušničky z paua mušličkových penízků ve stejné barvě náhrdelníku, které visí na afroháčcích černé barvy.

Born in the year of dragon
Chinese dragon made from soldering tin, patinated and polished. Big abalone paua shell + gift - earrings from abalone shell

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

































Je tam vlásek
Křišťál s turmalínem, cínové kuličky, patinovaný, leštěný, ošetřený antioxidantem

There´s a hair
Tin jewel from tourmalinated quartz, tin balls, patinated, polished


RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA

RESPECT THE COPYRIGHT

Žádné komentáře: