pondělí 5. září 2011

Wire jewellery era is not ending - Éra drátovaných šperků nekončí!




 Zvlněný sodalit


Tento autorský šperk je cca 9,5x5 cm velký, je tvořen stříbrnými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na tmavě modré kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Zajímavý Sodalit (4,5x3 cm) tvoří střed šperku a je jen jemně obplétán, aby vynikla jeho krásná barva a kresba. V sodalitu najdeme odstíny tmavě modré s občasnými bílými skvrnami.

Curly sodalite
Sodalite - blue, white in silver wire
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Cesta do pravěku

Šperk je cca 7,5x5,5 cm velký, je tvořen stříbrnými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na černé kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Velký černý Ortocer s kresbou v horní polovině tvoří střed šperku a měří cca 5,5x2cm. Šperk je vytvořen ve tvaru abstraktního trilobita.

Journey into the prehistory
Orthoceras, silver wire

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ponořit se do modré
Šperk je cca 6x4 cm velký, je tvořen stříbrnými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na modré kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Obrovský kapkovitý achát s nádhernou kresbou tvoří střed šperku a měří 5x4cm. Můžeme na něm najít různé modré odstíny, které se vzájemně proplétají a vlní (kámen je uměle dobarvován). Místy je kámen průsvitný.

Blue dive
Crazy lace agate drop shape, silver wire

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šneček z fialek
Tento autorský šperk je cca 8x5 cm velký, je tvořen stříbrnými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na fialové kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Zajímavý barvený křišťál (3,5x3 cm) tvoří střed šperku a je jen jemně obplétán, aby vynikla jeho krásná barva a kresba. Křišťál má praskanou strukturu. Šperk znázorňuje šnečka, jehož růžky tvoří fialové měňavé korálky.

Snail from violet
Coloured quartz, silver wire, violet beads

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Posel světla
Tento šperk s luxusním jantarem je cca 5,5x5,5 cm velký, je tvořen stříbrnými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na žluté kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Střed šperku je  tvořen krásně čistě žlutým pravým Jantarem o velikosti 2,5x1,7 cm. Šperk znázorňuje anděla, jehož oči a křídla jsou tvořeny zlatými rokajly a tělo právě jantarem.

Angel of the light
Real amber, yellow leather lace, golden roquailles
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoutaný fluorit
Šperk je cca 5,5x3,5 cm velký, je tvořen postříbřenými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na zelené kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Krásně zabarvený velký fluorit tvoří střed šperku a je jen jemně obplétán, aby vynikla jeho jemná kresba. Měří cca 3,5x3,5 cm a jeho barva je jasně zelená, místy do modra s fialovou skvrnou na vrcholu. Šperk je vyroben náročnou technikou wire-wrapping.


Chained fluorite
fuorite, silver wire, wire wrapping

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Žádné komentáře: