sobota 2. července 2011

Valentine like jewellery - Šperky jako od Valentýna


Věrnost
Labradorit se zelenozlatým opalizujícím vzhledem tvoří střed tohoto šperku vyrobeného z postříbřených dráků o velikosti 0,8 a 0,3 mm. Labradorit sám o sobě měří 38x36 mm. Celý šperk je zavěšen na tmavě zelené kůžičce o průměru 2mm a měří 6x4cm. Minerál mění barvu od světle modré  přes zelenou až do zlaté dle úhlu pohledu a množství světla. Šper se dá nosti i zadní stranou dopředu - je OBOUSTRANNÝ.


True-heartedness
 Labradorite - heart shape (green-gold-yellow-blue), silver wire, dark green leather lace. 6x4 cm





Kalcitové srdce
Šperk je cca 7x5 cm velký, je tvořen černými lakovanými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na černé kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Žlutobílý matný kalcit měří 2,5x4,3 cm. Šperk znázorňuje futuristické srdce, které je výbroné jako dar pro milovaného člověka.

Calcite heart
Matte yellow-white calcite, black polished wire, black leather lace, 7x5 cm






Sculptura 
Labradorit se modrozlatým opalizujícím vzhledem tvoří střed tohoto šperku vyrobeného z postříbřených dráků o velikosti 0,8 a 0,3 mm. Labradorit sám o sobě měří 48x38 mm. Celý šperk je zavěšen na tmavě zelené kůžičce o průměru 2mm a měří 6,5x4cm. Minerál mění barvu od světle modré  přes zelenou až do zlaté dle úhlu pohledu a množství světla.

Sculptura
Labradorite (blue, green, yellow, gold), silver wire, dark green leather lace, 6,5x4 cm




 Amber heart


 Jantarové srdce

Žádné komentáře: