sobota 23. července 2011

Polymer clay creatures of July












Polymer clay sea horse
Two variantes of my competition product on the topic "Sea". There is a glass cabochon, roquailles, cat eye beads, two diferent types of polymer clay, leather lace

Mořský koník
Koník je vyroben ze světle modré a zelené polymerové hmoty cernit (bez ftalátů) s efektem, ve které je zasazen modrý skleněný kabošon,modrá kočičí oka a různé odstíny jabloneckých rokajlů. Černý plastový kabošon tvoří očko. Koník je místy lakován pro věrnější vzhled. Celý šperk měří 4,5x9 cm. Koníka zasílám na mentolové (světle modré) kůžičce, může být však použit i jako dekorace. Tento výrobek se účastní soutěže Fimo klubu na téma "Moře".
Fialový koník je menší variantou prvního.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------













From the dragon´s cave
effect Cernit polymer clay, black patina, acrylic colors, glass cabochons (eye), leather lace

Z dračí sluje
Patinovaný přívěsek na rudé kůžičce vyznačuje věrné dračí oko. Šperk je vyroben ze skleněného kabošonu, který je upraven tak, aby vytvořil iluzi červeného dračího oka. Tento kabošon je zasazen do mramorové polymerové hmoty bez ftalátů s jemnými třpytkami a inkluzemi, která je následně barvenou perleťovou akrylovou barvou a patinována. Celý šperk měří cca 6,5x6 cm a je originálním doplňkem, kdykoliv chcete zaujmout. Povšimněte si dračího ocasu na pravě straně šperku.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

































Vínová chobotnička
Roztomilá vínová chobotnice, která proplétá svá chapadla skrze mušlový řez. Chobotnice je vyrobena z polymerových hmot cernitu a fima. Má lakovaná očka a matné tělo. Měří cca 7x5 cm.

Wine red octopus
Cute pendant on a shell cut. Polymer clay, polished eyes.

Žádné komentáře: