neděle 22. května 2011

Steampunk pieces of May - Květnové steampunkové hody 3/3

Octopus on leather lace, watch components, parts, nuts, polymer clay copper, brown, wire.

Steampunkový přívěsek na hnědé kůžičce ve tvaru chobotnice je vyroben z měděné polymerové hmoty bez ftalátů s příměsy třpytek, která je následně barvena metalickými barvami, potom patinována a nakonec lakována. Do šperku je přidáno mnoho kovových komponentů.. Některé komponenty bychom mohli označit i jako recy-věci (matky). Nerezový drátek tvoří chapadla. Celý šperk měří cca 6,5x4,5 cm, přes svůj vzhled má celkem nízkou váhu a je originálním doplňkem, kdykoliv chcete zaujmout.



Bursted heart

Rozpolcené mechanické srdce
Steampunkový přívěsek na hnědé kůžičce ve tvaru rozpolceného mechanického srdce je vyroben z hnědé, černé a achátově červené polymerové hmoty bez ftalátů s příměsy třpytek, která je následně barvena metalickými barvami, potom patinována a nakonec lakována. Do šperku je přidáno mnoho kovových komponentů.. Některé komponenty bychom mohli označit i jako recy-věci. Celý šperk měří cca 6,5x7,2 cm, přes svůj vzhled má celkem nízkou váhu a je originálním doplňkem, kdykoliv chcete zaujmout.


Simple by-pass

Steampunkový přívěsek na hnědé kůžičce ve tvaru srdce s bypassem je vyroben z hnědé, černé a achátově červené polymerové hmoty bez ftalátů s příměsy třpytek, která je následně barvena metalickými barvami, potom patinována a nakonec lakována. Do šperku je přidáno mnoho kovových komponentů.. Některé komponenty bychom mohli označit i jako recy-věci. Celý šperk měří cca 5,5x4,5 cm, přes svůj vzhled má celkem nízkou váhu a je originálním doplňkem, kdykoliv chcete zaujmout.


Žádné komentáře: