pondělí 16. května 2011

Steampunk pieces of May - Květnové steampunkové hody 1/3

I really like steampunk jewellery. It´s soooo extraordinary!







Steampunk spider by GERMIA from the effect polymer clay (color copper and dark red), watch parts, screws, springs, wire and other parts. It measures about 6,5x4,5 cm, it is quite light.

Steampunkový přívěsek na hnědé kůžičce ve tvaru pavouka je vyroben z měděné a tmavě rudé polymerové hmoty bez ftalátů s příměsy třpytek, která je následně barvena metalickými barvami, potom patinována a nakonec lakována. Do šperku je přidáno mnoho kovových komponentů hlavně z mědi, hliníku, niklu a mosazi. Některé komponenty bychom mohli označit i jako recy-věci. Měděný drátek tvořící nožky pavouka je místy obroušen, aby dotv ořil vzhled šperku. Celý šperk měří cca 6,5x4,5 cm, přes svůj vzhled má celkem nízkou váhu a je originálním doplňkem, kdykoliv chcete zaujmout.

 Smaller dragon eye. This time I used only black polymer clay, coloured by metallic colors, glass cabochon and steampunk parts.

Steampunkový přívěsek na hnědé kůžičce vyznačuje věrné dračí oko. Šperk je vyroben ze skleněného kabošonu světle zelené barvy, který je upraven tak, aby vytvořil iluzi žlutohnědého dračího oka. Tento kabošon je zasazen do černé polymerové hmoty bez ftalátůi, která je následně barvena metalickými barvami, potom patinována a nakonec lakována. Do šperku je přidáno mnoho kovových komponentů hlavně z mědi, hliníku, niklu a mosazi. Celý šperk měří cca 6,5x4,5 cm a je originálním doplňkem, kdykoliv chcete zaujmout.




More about this pendant HERE                                       Více o tomto přívěsku ZDE

Žádné komentáře: