čtvrtek 15. srpna 2013

Pole, louky, lán - sedmikráska jako šperk - GERMIA








































































Sedm krás v jedné květině

Do soutěže krajů na téma POLE - LÁNY, CHRPY - MÁKY jsem vyrobila luční květinku, která dokáže potěšit babiččino srdce, rozzářit jarní louku, nebo pomoci zamilovanému k prvnímu kroku (má mě ráda?). Je řeč o květince, která dostala jméno po svých sedmi krásách, sedmikrásce.
Květinka je vyrobena technikou Tiffany. Její hlavní květ je pečlivě ryt a leštěn až do stříbrna a střed květinky pak zdoben malbou z cínu a měděnou patinou. Druhý květ se teprve rozvíjí a jeho kalich je zdoben rytou kresbou. Listy jsou také pečlivě ryty, rytí zde zvýrazňuje přírodní kresbu listů sedmikrásky.
Vše přechází ve spodní části do ručně vyráběného fussingového sklíčka béžovohnědé barvy, které je kolem zdobeno kuličkami z cínu a symbolizuje půdu, ze které květina vyrůstá.
Celý šperk měří cca 10x8 cm a je tak výrazným a netradičním šperkem, který je zavěšen na řetízku o délce cca 45 cm.

http://www.fler.cz/zbozi/sedm-kras-v-jedne-kvetine-4170072


Beautfiul daisy

Author brown fussing glass cabochon in a huge pendant i na shape of the daisy.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz


kontaktujte mne e-mailem a uspořte 10 % oproti e-shopu!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

RESPECT THE COYPRIGHT !

Žádné komentáře: