úterý 20. srpna 2013

Fialovozelená nebo Zelenofialová - GERMIA















Fialovozelená nebo Zelenofialová?

Netradičně zabarvená kompletní sada šperků je tvořena v abstraktně elegantním stylu. Sada se skládá z náhrdelníku, náušnic a prstýnku.
Náhrdelník vyrobený z krásného fialovozeleného achátu, kabošonu ve tvaru kapky s krásnou proužkovanou kresbou. Ten je jemně zdoben, výrazné je pak zdobení rytou kresbou na vrchu šperku. Šperk měří cca 6x3,5 cm a je zavěšen na dvou kůžičkách o délce cca 80 cm.
Náušnice jsou vyrobeny ve stejném stylu jako náhrdelník. Střed pak tvoří oválné kabošony zelenofialových achátů. Náušničky jsou velmi lehké a elegantní. (gumové zarážky jsou samozřejmostí)
Prstýnek je bytelný, achátek je také oválný a jeho velikost je 56 a je roztahovatelný do větší velikosti. (tabulka velikostí tady)


http://www.fler.cz/zbozi/fialovozelena-nebo-zelenofialova-4161655

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mydlinka


Vzdušný šperk vyrobený technikou Tiffany se zasazeným krásným duhovým fluoritem měří cca 6x4 cm a je zavěšen na dvou kůžičkách, bílé a fialové, které lze buď nosit obě najednou, nebo je střídat podle nálady. Šperk je zdoben cínovanými kroužky. Vprostřed je zasazen tromlovaný fluorit, jehož barva se mění od tmavě fialové přes bílou a tyrkysovou barvu.


Soap-suds

Airy author pendant is made from rainbow fluorite and soldered tin.

http://www.fler.cz/zbozi/mydlinka-4175785


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz


kontaktujte mne e-mailem a uspořte 10 % oproti e-shopu!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

RESPECT THE COYPRIGHT !


Žádné komentáře: