čtvrtek 20. září 2012

Vždy jsem tu pro Tebe variabilní šperk - I´m always here for you














Vždy jsem tu pro Tebe - pro maminku

Vztah matky s dítětem je jednou z nejpevnějších spojení, které znám. Matka nás miluje, pomáhá nám, chrání nás, stará se o nás, vždy je tu pro nás. Tento šperk jsem tedy vyrobila pro všechny maminky jako symbol toho, že jako tu ony vždy byly pro nás, my tu budeme vždy pro ně.
Symbolicky jsem tento vztah ztvárnila pomoci sloní maminky a slůňátka. Sloni jsou totiž zvířata, která nezapomínají. Jsou to tvorové velice společenští a vnímaví.  Navzájem si pomáhají, opatrují se, dokonce oplakávají své zesnulé blízké.
Pro tuto jejich neuvěřitelnou věrnost, symboliku (a také abych lépe reprezentovala svůj domovský klub) jsem je vybrala do tohoto šperku, který byl vytvořen jako soutěžní výrobek do meziklubové soutěže na téma Spolu. Mým domovským klubem jsou Zvířátkoví. Na všechny výrobky našeho klubu se můžete podívat zde.
Šperk, který jsem vyrobila, je velice variabilní. Každý sloník je zezadu vyroben jak úchyty pro kůžičku na zavěšení na krk, tak brožovým můstkem. Lze je tedy nosit přichycené na klopě kabátu, či pověšené na krku. Stejně tak lze nosit oba dva sloníky najednou s propletenými choboty, i rozděleně. Výborným nápadem může být darovat jednoho sloníka tomu nejbližšímu člověku, své mamince.
Sloníci jsou vyrobeni technikou Tiffany, tedy pájením cínu. Jsou patinováni, leštěni, ryti a ošetřeni antioxidantem. Oba dva v sobě mají zasazené ručně vyráběné sklíčko s modrými bublinkami od nadané umělkyně Jar23. Větší sloník měří přibližně 3,7cmx2,5 cm, slůňátko měří cca 2x2,7 cm. Sloníky dodám primárně zabalené do jedné krabičky, pokd byste ale chtěli jednoho z nich věnovat právě třeba mamince, lze je zabalit do oddělených krabiček. Ať se ale rozhodnete jakkoliv, dodám je s dvěma kůžičkami černé barvy o délce cca 80 cm.

http://www.fler.cz/zbozi/vzdy-jsem-tu-pro-tebe-variabilni-sperk-3057062

 I´m always here for you - for mommy

Variable jewel from author fussing glass cabochons with blue bubbles. You can wear both elephants together as a brooch or pendant, or split them and wear them separately as a brooch or pendant. You can give one to your mother as y symbol of your love :)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

RESPECT THE COYPRIGHT !

Žádné komentáře: