neděle 23. září 2012

Insectomia alien jewel - Insectomia mimozemský šperk
























Insectomia

K výrobě tohoto šperku mne inspiroval na jednu stranu kámen, nádherně zelený prehnit, jehož čistá barva je přerušena po stranách zajímavou příměsí epidotu. Aby tato příměs lépe vynikla, rozhodla jsem se kámen zasadit tak, že bude zakryt pouze v nezajímavé, prostřední části. Tak se mi vytvořil zcela nový pohled na šperk a mne napadlo vyrobit futuristickou, tak trochu hmyzí mimozemskou hlavu.
Výsledkem mé koncpece je šperk Insectomia, který je vyroben technikou Tiffany, tedy cínováním. Je hojně zoben zmenšujícími se kuličkami z cínu po obvodu a zajímavou rytou kresbou. Šperk je zavěšen na žlutozelené kůžičce o délce cca 80 cm a měří cca 5x3 cm.

http://www.simira.cz/produkt/19999-nahrdelnik-insectomia
http://www.fler.cz/zbozi/insectomia-3066634

Insectomia

Author futuristic jewel inspired by exquisite prehnite with epidot on it´s sides. In an unusual insertion, there is an insect-ufo-like jewel wit small tin balls and engraving texture in patinated tin.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

RESPECT THE COYPRIGHT !




Žádné komentáře: