úterý 24. července 2012

Oblivion jewellery set - Šperk Oblivion sada




Brána do Oblivionu

Sada "Brána do Oblivionu" dostala své jméno podle své podobnosti s nádherně rudou bránou ze hry Oblivion, která je obklopena horami (viz obr. dole).
Tento autorský náhrdelník je 14,5x8cm cm velký, je tvořen technikou Tiffany a zavěšen na jemném řetízku černé barvy, který měří cca 40 cm. Nádherně zabarvené kabošony sklíček od Jar23 ve tvaru oválu tvoří střed šperku. Jsou krásně rudé se světlejšími prorosty do oranžova. Šperk je zdoben náročnou rytou kresbou a je proveden va bastraktním futuristickém stylu.
Náušnice jsou provedeny ve stejném stylu jako náhrdelník, jsou také zdobeny rytouk resbou. Náušnice měří bez háčku 3 cm. Gumové zarážky jsou samozřejmostí!  Na výrobu nebyly použity žádné komponenty ani měděné výztuhy.

http://www.fler.cz/zbozi/brana-do-oblivionu-sada-xxl-2896708



Gate to Oblivion jewellery set

Jewellery set from necklace and earrings, Tiffany technique, no castings or components, tin, engraving,, 2 czech author red glass cabochons.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!


RESPECT THE COYPRIGHT !



Žádné komentáře: