pondělí 2. července 2012

Bird brooches - brože z kolekce ptáček




























Ledňáček - cínovaná brož s kyanitem


Ledňáček je krásný droboučký ptáček s oranžově zabarveným bříškem a modrými křídly. Má dlouhý zobáček a miluje pobyt u vody, kde si může pochutnávat na menších rybkách. Brož ve tvaru tohoto ptáčka je vyrobená technikou Tiffany je 5x3,5 cm veliká, zespodu vybavená klasickým brožovým můstkem. Střed šperku tvoří výjimečný kyanit (disthen) modré barvy s nádherným leskem. Brož je vytvořena cínováním, následně je patinována, leštěna a ošetřena antioxidantem.


Kingfisher brooch

Small bird in orange and blue color, that loves the water and fishing - that´s Kingfisher. I ´ve made this brooch from beautiful cyanite specimen (disthen) wih nice shine. The orange belly of the bird is made from tin and patinated with oxidized copper patina.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
















































Vrabčák z předměstí - Edith Piaf - brož

Vrabčáček zpěváček byl vytvořen jako soutěžní výrobek so soutěže klubu Tvoříme šperky z cínu na téma Edith Piaf.Brož ve tvaru vrabečka je vyrobená technikou Tiffany je 6x3,5 cm veliká, zespodu vybavená klasickým brožovým můstkem. Je inspirována zpěvačkou Edith Piaf, které se říkalo "Vrabčák z předměstí". Brož je tedy vyrobena vy tvaru malého vrabčáka, který je zároveň nadaným zpěvákem, což symbolikcy znázorňují notičky u zobáčku. Střed šperku tvoří krásné medově zlaté autorské a neopakovatelné fussingové sklíčko. Brož je vytvořena cínováním, následně je patinována, leštěna a ošetřena antioxidantem.

http://www.fler.cz/zbozi/vrabcak-z-predmesti-2836998


The little sparrow - Edith Piaf brooch

The little sparrow was a nickname of the famous french singer Edith Piaf. I took the name literally and made a small singing sparrow bird with note clef and note as a symbol of singing. The small brooch is made from tin, author fussing glass in gold-brown-yellow- honey-white color and classical brooch pin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ametystový ptáček zpěváček

Brož ve tvaru tohoto ptáčka je vyrobená technikou Tiffany je 5x3,5 cm veliká, zespodu vybavená klasickým brožovým můstkem. Střed šperku tvoří krásný pruhovaný ametyst chevron bílofialové barvy Brož je vytvořena cínováním, následně je patinována, leštěna a ošetřena antioxidantem.


Amethyst singing bird

Cute little singing bird with striped amethyst chevron inside. Made from tin, Tiffany technique.


http://www.fler.cz/zbozi/fialovy-zpevacek-2817304


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


































Zelenkavý zpěváček - ptačí brož

Brož ve tvaru tohoto ptáčka je vyrobená technikou Tiffany je 5x3,5 cm veliká, zespodu vybavená klasickým brožovým můstkem. Střed šperku tvoří krásné sytě zelené fussingové sklíčko od jar23 Brož je vytvořena cínováním, následně je patinována, leštěna a ošetřena antioxidantem.


http://www.fler.cz/zbozi/zelenkavy-zpevacek-2827984


Green singing bird

This bird brooch is made from patinated tin. In the middle of the bird there´s a nice oval author unrepeatable fussing glass, green color with big bubbles inside.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



RESPECT THE COPYRIGHT


RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!





Žádné komentáře: