úterý 24. července 2012

Lilia jewellery set - Fleur-de-Lys - Lilie šperk





Lilia šperková sada - Fleur-de-Lys

Tento náročný autorský šperk znázorňuje nádherný květ lilie, jehož střed tvoří krystal ametystu. Celý šperk je 7x6 cm velký. Je tvořen technikou Tiffany a je zavěšen na řetízku o délce 45 cm s galvanizací gunmetal. Šperk je ozdoben rytou kresbou, která zvýrazňuje kresbu okvětích lístků. Šperk je samozřejmě ošetřen antioxidantem.
Náušničky ve tvaru květu lilie jsou vyrobeny technikou Tiffany a jejich střed tvoří krásné tromláčky Ametystu chevron (bílá a fialová barva v kameni). Tyto náušničky měří cca 2,7x3,7 cm a jsou zavěšeny na afroháčcích v galvanizaci gunmetal. Jsou dozdobeny náročnou rytou kresbou, patinovány, ošetřeny antioxidantem.


Lilia jewellery set

Amethyst crystal pendant + amethyst chevron tumblestone earrings, negraved, patinated tin, polished. Author fleur-de-lys jewel.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!


RESPECT THE COYPRIGHT !

Žádné komentáře: