úterý 19. června 2012

Meteorologist jewel - tree frog - Meteoroložka rosnička šperk


Rozmarná meteoroložka

je luxusní šperk znázorňující rozmarnou meteoroložku ze světa zvířat, Rosničku zelenou, která právě vylézá na vrchol žebříku, aby předpověděla zítřejší počasí. Ač se žabka zrovna neusmívá, je to moc milá společnice a na počasí je přebornice, předpovídá počasí téměř stoprocentně spolehlivě! S ní budete mít vždy slunečné počasí i náladu! :)
Byl vyroben jako soutěžní výrobek do meziklubové soutěže na téma Rozmary počasí. Mým domovským klubem jsou Zvířátkoví :) Další naše výrobky si můžete prohlédnout TADY. Pokud se Vám moje dílko líbí, nezapomeňte pro něj hlasovat TADY. (odkaz doplním po startu soutěže) :)
Šperk je vyroben technikou Tiffany, pájením cínu, a je zavěšen na jemném řetízku o délce 45 cm (mohu napřání délku upravit, nebo vyměnit za jakékoliv jiné zavěšení z mé nabídky) v černé galvanizaci. Celý šperk měří 6(výška)x7,5(šířka).Střed šperku tvoří špičkový kabošon variscitu (jaspis sediment) s nádhernou kresbou v sytě zelené barvě. Šperk byl velice pracný i kvůli drobným detailům. Celá žabka je tvořena modelováním cínu, stejně tak žebřík pod ní. Je patinována, leštěna a ryta. Konce nožek jsou patinovány měděnou patinou pro věrnější a zajímavější vzhled žabky. Šperk je ošetřen antioxidantem.
Na výrobu šperku nebyl použit absolutně žádný hotový komponent, vše je ručně vyrobeno a je neopakovatelné.


Whimsical meteorologist

Luxury jewel, green variscite cabochon, hand modelated tree frog with ladder. The frog is made from tin, patinated, polished, engraved. Ther´s no component and the jewel can´t be repeated. The tree-frog is a symbol of wheater forecasting, when she goes up the ladder, it will be sunny, when down, rainy.
The tree frog is made in a competition "Whimsical weather".

Žádné komentáře: