středa 25. ledna 2012

Extraordinary rare purple labradorit project - vyjímečný fialový labradoritový projekt




Morgana Le Fay
Tento šperk nesoucí jméno po krásné, ale zákeřné čarodějci Morganě z Artušovských legend v sobě nese nádherný labradorit s fialovou labradoriscencí. Tento labradoritový kabošon je vysoce labradoriscentní, má čárkovanou kresbu. Jeho barva je po straně velice světle zlatočervená a přechází až do sytě fialové. S touto barvou se u labradoritů setkáváme jen velmi zřídka, proto jsou fialové labradority velice ceněné. Kámen sám o sobě měří 3,2x2,6 cm.


Celý šperk pak měří 6,5x4 cm. Je tvořen technikou Tiffany a zavěšen je na jemném řetízku s antracitovou (gumetal) galvanizací. Řetízek měří cca 45cm a má vlastní zapínání. Šperk je z části zdoben cínovými kuličkami, které jakoby mizí do ztracena, uprostřed je pájkou je na něm vytvořena velice jemná kuličková textura. Na vrcholu labradoritového oválku dotváří vzhled šperku z každé strany cínová kulička, na vrcholu je dokonce ještě o jednu více. Šperk je patinován, leštěn a samozřejmě ošetřen antioxidantem.







Morgana Le Fay

Purple (violet labradorite) - rare oval cabochon in a tin, soldered tin texture, tin balls, gun metal chain with lobster clasp.








RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!



RESPECT THE COPYRIGHT!







Zde Morganin obrázek:
Here is the picture of Morgana Le Fay:  (BBC serial)






























Another purple labradorite projects for sale:
Další šperky z fialových labradoritů na prodej:


Héra - oboustranný šperk


Hekaté - oboustranný šperk


Zrcadlo, zrcadlo


Morgana Le Fay


Sestra Morgany Le Fay





Žádné komentáře: