pondělí 16. května 2016

Arachnofobie - Pavouci s lupami - Germia





































Lupus Arachnidus


K výrobě tohoto šperku mne inspirovala paní, která za mnou přišla se žádostí o šperk, který by byl jak krásný, tak zároveň užitečný. A protože byla velmi slabozraká, navrhla, jestli bych její lupu, kterou musí věčně tahat někde po kapsách, nezasadila do šperku. Na základě toho jsem začala vyrábět novou kolekci šperků, které v sobě nesou lupu. Jedním z kolekce je i tento pavouček.

Autorský šperk je vyroben technikou Tiffany, tedy pájením cínu. Znázorňuje dlouhonohého okatého pavouka, v jehož zadečku lze najít silnou zětšovací lupu, která má kruhový tvar, v průměru měří 3 cma zvětšuje 5x.

Šperk je zavěšen na pevném antracitovém řetízku o délce cca 80 cm. Pavouk je vyroben bez použití jakýchkoliv komponentů, vše je ručně vyráběno. Celý šperk měří cca 10x7 cm.


http://www.fler.cz/zbozi/lupus-arachnidus-7377156

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz


kontaktujte mne e-mailem a uspořte 10 % oproti e-shopu!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

RESPECT THE COYPRIGHT !

Žádné komentáře: