čtvrtek 16. května 2013

Odraz našeho lidství - steampunk by GERMIA















Odraz našeho lidství


Odraz našeho lidství je šperk nesoucí v sobě setkání dvou ras lidí, které jsou naprosto stejné, protože barva kůže nerozhoduje. Jsou stejné, jakoby se dívaly do zrcadla.
Šperk je vyroben do Velké meziklubové soutěže na téma "Zrcadlení". Já soutěžím za klub zvířátkových. Naše výrobky můžete vidět zde a budeme rádi za vaše hlasy :)
Šperk je vyveden ve stylu steampunk. Je vyroben technikou Tiffany - cínování a zdoben hodinkovými komponenty z mosazi a obecného kovu, wire wrappovaným drátkem - mosazným a postříbřeným, a různě barevnou patinou. Celý šperk je pak čištěn, ryt, leštěn a ošetřen antioxidantem. Ve středu šperku je umístěn nádherný drobný dvoubarevný žlutobílý citrín.
Šperk je inspirová jedním z alb pink floydů:



zdroj: http://reallifebh.com/wp-content/uploads/2012/09/pink-floyd-division-bell.jpg


Reflection of humanity

Author steampunk jewel in the shape of two different faces, different races, different men. In the middle of the jewel, theres a double colored yellow quartz - citrine.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz


kontaktujte mne e-mailem a uspořte 10 % oproti e-shopu!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

RESPECT THE COYPRIGHT !

Žádné komentáře: