neděle 12. června 2011

Wire pieces of June - Červnové drátované

Šperk je cca 7,5x3,5 cm velký, je tvořen stříbrnými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na světle zelené kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Velký syntetický howlit tvoří střed šperku a je jen jemně obplétán, aby vynikla jeho zelenomodrá barva. Měří 5x3 cm.


Originální a náročný šperk je cca 9,3x3,3 cm velký a představuje hudební nástroj violoncello (bez dolního bodce). Je tvořen stříbrnými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na černé kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Velký a nádherně zbarvený vločkový obsidián tvoří střed šperku a je obplétán tak, aby dotvářel vzhled violoncella. Kámen sám o sobě měří cca 6x3 cm.


Šperk je cca 6,5x4,5 cm velký, je tvořen stříbrnými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na tmavě modré kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Sytě tmavě modrý minerál Lapis Lazuli ve tvaru kapky tvoří střed šperku.

Šperk je cca 8x4 cm velký, je tvořen stříbrnými drátky o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na černé kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Střed šperku je  tvořen vrásčitým onyxem černé barvy o velikosti 3,5x2,2 cm.

Šperk je cca 9,5x5 cm velký, je tvořen stříbrnými drátky (místy jsou tepané) o velikosti 0,8 a 0,3 mm a zavěšen na modré kůžičce, která perfektně dotváří vzhled šperku. Velký kulatý achát s drůzou (3,5 cm) tvoří střed šperku. Je zbarven od tmavě modré přecházející do světlejší která je proplétána bílou kresbou (kámen je uměle dobarvován). Na vrcholku je zřetelná bílá drůza.



Crazy lace agate cabochon, pendant, bead + silver wire+ blue leather lace
Achát "šílená stuha" + stříbrný drát, drátek + modrá kůžička


































Středem šperku je krásně zbarvený broušený jaspis hnědo-šedé barvy  o velikosti 4,5x3 cm. Ten je jemně  opleten měděným drátkem o síle 0,4 mm, který je ve své pozici upevňován drátkem o síle 0,8 mm. Celý šperk je zavěšen na jemné oranžovohnědé kůžičce (2mm). Šperk představuje novozélandského ptáčka KIWIho. Očko je tvořeno rokajlem oranžové barvy.

Žádné komentáře: