neděle 4. května 2014

Steampunkový bypass - GERMIA


Bypass

Bypass je originální steampunkový šperk vyrobený kombinací techniky měkkého pájení, wire wrappingu a gizma.
Biomechanické srdce je vyrobeno z pájené mosazi, do které je zasazen překrásný ručně vyráběný keramický kabošon rudé barvy se zajímavým povrchen, který symbolizuje organickou, žijící část srdce. Do druhé poloviny šperku jsou zasazeny nejrůznější vintage hodinkové komponenty od základů hodinkových strojků, přes ozubená kolečka až k budíkovým komponentům a ručičkám.
Celý šperk je zpevněn pájenou konstrukcí opírající se o zasazený kabošon a hodinkové strojky. Šperk je pak dozdoben nepájeným mosazným wire-wrappovaným drátem, kolem něhož je spirála dalšího drátu (gizmo technika). Šperk je dozdoben kuličkami z cínu, měří cca 6,5 cm a je zavěšen na červené kůžičce o délce cca 75 cm.
Šperk se účastní soutěže klubu Tvoříme šperky z cínu na téma: Biomechanicky a soutěže wire-wrappingového klubu soustředící se naGIZMO techniku.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz


kontaktujte mne e-mailem a uspořte 10 % oproti e-shopu!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

RESPECT THE COYPRIGHT !

Žádné komentáře: