neděle 24. dubna 2011

My fantasy collection 1/2 Kolekce Fantasy - GERMIA

Dragons, dragons, dragons, dragon eye, unicorn, fairy, paegas, ... I really like the shape of dragon it inspires me to make my fantasy collection


Dragon defender - coloured silver dragon on a red jasper mineral
Drak ochránce - stříbrná akrylová barva + cernit + polodrahokam červený jaspis



Dragon´s egg - patinated polymer clay dragon with glass cabochon and silver acrylcolor

Dračí vejce
Originální šperk vyrobený z polymerové hmoty a následně upravený akrylovou barvou s efektem a lakem na polymerové hmoty. Představuje černostříbrného patinovaného dráčka obvinutého kolem svého vejce. Toto "vejce" je tvořeno skleněným kabošonem s lehkými duhovými odlesky na slunečním světle. Celý šperk měří 5,5x5 cm a je zavěšen na černé kůžičce.




Violett lizard with black cabochon from cernit
Fialový ještěr + černý kabošon skleněný - cernit


2x eye of dragon with enhanced glass cabochons and patinated polymer clay
2x patinované dračí oko - polymerová hmota + skleněný kabošon

1.)
Patinovaný přívěsek na světle modré, téměř bílé, kůžičce vyznačuje dračí oko v modré. Šperk je vyroben ze skleněného kabošonu modré barvy, který je upraven tak, aby vytvořil iluzi dračího oka. Tento kabošon je zasazen do světle modré polymerové hmoty bez ftalátů s velice jemnými třpytkami, která je následně patinována. Celý šperk měří cca 6x6 cm a je originálním doplňkem, kdykoliv chcete zaujmout.


2.)
Patinovaný přívěsek na tmavě zelené kůžičce vyznačuje věrné dračí oko. Šperk je vyroben ze skleněného kabošonu světle zelené barvy, který je upraven tak, aby vytvořil iluzi žlutého dračího oka. Tento kabošon je zasazen do světle zelené polymerové hmoty bez ftalátů s jemnými třpytkami a inkluzemi, která je následně patinována. Celý šperk měří cca 6x6 cm a je originálním doplňkem, kdykoliv chcete zaujmout.


Ice dragon with glass cabochon on a blue leather lace

Ledový drak - strážce pokladu
Originální šperk vyrobený z polymerové hmoty a následně upravený akrylovou barvou s efektem a lakem na polymerové hmoty. Představuje modrého stříbřitého dráčka obvinutého kolem svého pokladu. Tento "poklad" je tvořen skleněným kabošonem. Celý šperk měří 7x4 cm a je zavěšen na modré kůžičce.


































 Ice dragon with glass cabochons on a blue leather lace

Ledový drak 2
Originální šperk vyrobený z polymerové hmoty a následně upravený akrylovou barvou s efektem a lakem na polymerové hmoty. Představuje tyrkysového stříbřitého dráčka obvinutého kolem svvých dvou vajec. Tato "vejce"  tvoří skleněný kabošon. Celý šperk měří 6,5x5 cm a je zavěšen na černé kůžičce.

 2x hatching dragon (dinosaur, lizard)
Líhnoucí se draci (dinosaurus, ještěr)
 Originální šperk vyrobený z polymerové hmoty bez ftalátů a následně patinován a přelakován lakem na polymerové hmoty. Představuje líhnoucího se dráčka ze svého vejce. Na výrobu šperku byly použity zemité hnědo béžové odstíny s průsvitným  cernitem na vyrobení vejce a třpytivá zelená hmota na dráčka. Celý šperk měří 5,5x6,5 cm a je zavěšen na béžové kůžičce.


Žádné komentáře: