úterý 25. března 2014

Ammolitus versicolor- Amolit - GERMIA


Ammolitus versicolor

Tento luxusní variabilní šperky byl vyroben z překrásného amolitu, jehož barva se dle úhlu pohledu mění od tmavě rudé až do sytě zelené. Amolit je duhová zkamenělina získaná ze svrchní části ulit těch nejkvalitnějších zkamenělých amonitů. Jelikož se jedná o tenkou vrstvu, jsou amolity nejčastěji tzv. dublety nebo triplety (jsou podloženy jiným minerálem, aby nebyly tak křehké).
Tento šperk může být označován jako variabilní jelikož se dá zavěsit za jakýkoliv z ozdobných kroužků po celém jeho obvodu. Zavěšení je provedeno podobně jako u kroužků na klíčích; kroužek, který drží řetízek, se dá tedy libovolně přesouvat.
Šperk je vyroben technikou měkkého pájení, je zdobeno malbou do cínu, patinován, leštěn signován a ošetřen antioxidantem. Měří cca 6,5 x 4 cm a je zavěšen na antracitovém řetízku o délce cca 45 cm.

http://www.fler.cz/zbozi/ammolitus-versicolor-variabilni-sperk-4976844



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KONTAKT:

madlenka@jsemsvata.cz


kontaktujte mne e-mailem a uspořte 10 % oproti e-shopu!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

RESPECT THE COYPRIGHT !

Žádné komentáře: